Over ons...


Vanwaar de naam 'Carpe Diem'?

Carpe Diem is een Latijns spreekwoord dat 'pluk de dag' betekent.
De zinsnede is afkomstig van de Romeinse dichter Horatius:
[...] sapias, vina liques, et spatio brevi
spem longam reseces. dum loquimur, fugerit invida
aetas: carpe diem quam minimum credula postero.
[...]wees wijs, zeef de wijn en tot een kort tijdsbestek
moet je je lange termijn inkorten. Terwijl wij praten ontsnapt de jaloerse
tijd: pluk de dag en reken zo min mogelijk op morgen.

Carpe Diem dient als  metafoor  ter aansporing om de dag van heden te gebruiken
en om niet tot morgen uit te stellen wat vandaag gedaan kan worden.

"Geniet zoveel mogelijk van de dag van heden, stel iets leuk niet uit tot later".

De locatie?

Net buiten de stadskern maar toch groen, rustig en stil. Bovendien heeft Carpe Diem een ruime privé parking vlak voor de deur. Geen stress dus om een parkeerplaats te vinden. 

Wie zijn de uitbaters?

Aron en Tom zijn de uitbaters van Carpe Diem. Ze doen van A tot Z alles zelf waardoor ze continue over de netheid, kwaliteit en service kunnen waken. Hun lat ligt zeer hoog! Aron en Tom zijn jonge, enthousiaste en gedreven ondernemers met ervaring in de horeca- en wellnesswereld. .

Waarom is Carpe Diem uniek in deze regio?

In tegenstelling tot andere privé sauna-collega's is Carpe Diem geen 'fabriek'. Ze nemen een 1.5 uur de tijd om na elk bezoek de ruimtes grondig te kuisen van vloer tot plafond. Een goede service en tophygiëne aan democratische prijzen staan bij Carpe Diem centraal (dat kan je ook afleiden uit de reacties van hun klanten - zie Google en Facebook). Dat u geniet, een relaxe tijd doorbrengt en de wereld achterlaat is hun leuze. Carpe Diem past zich bovendien aan aan de klant. Hebt u speciale wensen? Aarzel niet om deze te vermelden! Carpe Diem hoopt een leuke band op te bouwen met zijn klanten, bij hun zijn jullie geen nummer in hun klantenbestand.

Heeft Carpe Diem een toekomstvisie?

Uiteraard! Aron en Tom proberen continue de faciliteiten up-to-date te houden voor een proper, gezellig, comfortabel en luxueus bezoek. Vernieuwingen en aanvullingen aan hun concept komt met de tijd en natuurlijk met jullie steun!

Carpe Diem en Aarschot?

Carpe Diem is een concept dat Aarschot al meer dan 11 jaar rijker maakt. Aarschot is een mooie stad met tal van leuke plekjes. Aarschot heeft een grote diversiteit aan toffe horecazaken, winkels, kappers, schoonheidsspecialisten, etc. Toen Aron en Tom in 2012 met de privé sauna startte was er in Aarschot geen gelijkaardig concept. Leuk weetje: bij Carpe Diem ontvangen ze ondertussen klanten van over gans Vlaanderen, de gemiddelde radius is +- 35 km.