Bent u in het bezit van een cadeaubon met unieke code (1A2B3C4D)?

  • Ga naar onze online agenda en zoek een datum en tijdslot naar voorkeur.

  • Je reservatie "Essential-arrangement" komt in je winkelmandje te staan.

  • Klik op Extra's om extra's zoals Food & Drinks toe te voegen. Food kan niet meer ter plaatse besteld worden en een fles (schuim)wijn is goedkoper wanneer tijdens de reservatie besteld.

  • Zorg dat de totale waarde van de reservatie hoger is dan de waarde van de cadeaubon!

  • Vul je unieke code in het vakje "CADEAUBON-CODE" in en klik op "VERZILVER". Herhaal deze stap als u meerdere cadeaubons heeft.

  • Klik op "AFREKENING VERWERKEN" en betaal de eventuele resterende waarde met Bancontact, Visa of Mastercard.


Bent u in het bezit van een cadeaubon met cadeaubonnummer (1234567) én verificatiecode (ABCDEF)  Dan kan u deze tot onze grote spijt niet meer gebruiken.

Afgelopen 10 jaar zijn we enorm flexibel geweest in het aanvaarden van vervallen cadeaubonnen, we hebben zelfs nooit vervallen cadeaubonnen geweigerd indien men ons lief aansprak. Helaas kunnen we door de komst van een nieuwe website, reservatiesysteem, administratief programma,... niet meer zo flexibel zijn. De toegang tot onze "oude" systemen is afgesloten en alle vervallen en niet verbruikte bonnen moesten boekhoudkundig afgesloten worden bij deze overgang. Als we dus zeggen dat we de bon niet meer kunnen aannemen omwille van IT- en boekhoudkundig gerelateerde redenen, dan menen we dit effectief. Tot een schikking komen is dus niet mogelijk.

Vanaf 2023 beginnen we met een nieuwe lei: een nieuwe look voor onze online kanalen en een nieuw concept qua reserveren en beleven. We hopen dat we ook vanaf dan symbolisch de sporen van die ambetante Corona- en energiecrisis achter ons kunnen laten. Bij Carpe Diem gaan we graag vooruit, niet alleen voor de beleving van de klant maar ook voor onze persoonlijke beleving in het runnen en verbeteren van Carpe Diem.