Bent u in het bezit van een cadeaubon met unieke code (1A2B3C4D)?

  • Ga naar onze online agenda en zoek een datum en tijdslot naar voorkeur.

  • Je reservatie "Essential-arrangement" komt in je winkelmandje te staan.

  • Klik op Extra's om extra's zoals Food & Drinks toe te voegen. Food kan niet meer ter plaatse besteld worden en een fles (schuim)wijn is goedkoper wanneer tijdens de reservatie besteld.

  • Zorg dat de totale waarde van de reservatie hoger is dan de waarde van de cadeaubon!

  • Vul je unieke code in het vakje "CADEAUBON-CODE" in en klik op "VERZILVER". Herhaal deze stap als u meerdere cadeaubons heeft.

  • Klik op "AFREKENING VERWERKEN" en betaal de eventuele resterende waarde met Bancontact, Visa of Mastercard.

    LET OP: vervallen cadeaubonnen kunnen niet meer aanvaard worden. Maak een reservatie met je cadeaubon ten laatste 1 dag voor je cadeaubon vervalt! Dit kan voor een datum en tijdslot tot zover de agenda open staat. 


Bent u in het bezit van een cadeaubon met cadeaubonnummer (1234567) én verificatiecode (ABCDEF)  Dan kan u deze tot onze grote spijt niet meer gebruiken.

De toegang tot onze oude database is definitief afgesloten en alle vervallen en niet verbruikte bonnen zijn boekhoudkundig definitief afgesloten.  Door de overstap naar een nieuwe database kunnen we ook niet meer nakijken of de bon al dan niet verbruikt is. Tot een schikking komen is dus niet mogelijk. De laatst uitgeschreven cadeaubonnen in onze oude database waren geldig t.e.m. april 2023. Deze zijn ondertussen bijna 1 jaar vervallen en 2 jaar en half geleden uitgereikt geweest. Onze cadeaubonnen zijn 18 maanden geldig, naar onze mening ruim de tijd om een reservatie te maken. Bedankt voor u begrip hiervoor.